Elektrische installaties

5de
jaar
1ste
jaar
Algemene vorming
Engels
2
Godsdienst
2
LO
2
MAVO
2
Nederlands
2
Wiskunde
2
Specifieke vorming
Elektrische installaties
20
Arbeidsmarktgerichte finaliteit

Iets voor jou?

Ben je gefascineerd door elektriciteit en alles wat ermee te maken heeft? Wil je leren hoe je elektrische installaties kunt plaatsen, onderhouden en renoveren in woningen of gebouwen? Wil je werken met  technologieën en materialen op het gebied van energie, verlichting en beveiliging? Dan is de richting “Elektrische Installaties” iets voor jou! In deze richting word je opgeleid tot een professionele elektrotechnisch installateur die klaar is voor de arbeidsmarkt.

Wat leer je?

Het grootste deel van je lessen bestaat uit praktijkgerichte vakken zoals elektriciteit, installatietechnieken, regeltechniek en veiligheid. Je leert niet alleen in de klas, maar ook in het labo en in de werkplaats. Je doet stage bij een bedrijf waar je je kennis en vaardigheden kunt toepassen in een echte werksituatie.

Toekomstmogelijkheden?

Met een diploma “Elektrische Installaties” heb je heel wat mogelijkheden. Je kan meteen aan de slag gaan als elektrotechnisch installateur in verschillende sectoren zoals de bouw, de industrie, de energie of de dienstverlening.

Je kan ook verder studeren in bijvoorbeeld een 7de specialisatiejaar zoals Industriële Elektriciteit of je kan instappen in een graduaatsopleiding zoals Elektromechanica of Industriële informatica.

Warm, innovatief, kwaliteitsvol
There are no headings in this document.
Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt
Winterstraat 12
3740 Bilzen
© 2023 Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Alle rechten voorbehouden
website door Webmatic