WELKOM IN HGI!

tweede en derde graad

Studieaanbod doorstroom domeinoverschrijdend

Welkom in HGI

Het HGI streeft ernaar je een warme school te bieden met alle kansen om je te vormen, om te leren, om te participeren, om te ondernemen, om te groeien.

onze troeven

zorg voor jouw leren
Je staat er niet alleen voor! Met ondersteuning van je leraren ontwikkel je je studievaardigheden en groei je in zelfstandigheid. We helpen je om je eigen leerproces uit te bouwen, je talenten te ontplooien en je dromen na te jagen.
op weg met jou in leven
We hebben aandacht voor je psychische en emotionele gezondheid. We willen voor jou een school zijn waar je je goed voelt en volledig jezelf kan zijn. We willen je niet alleen vormen als leerling, maar ook als mens: je leert respectvol omgaan met andere jongeren en volwassenen, je verwerft heel wat sociale vaardigheden.
samen vooruit
In een snel veranderende wereld staan ook wij niet stil. We moderniseren en vernieuwen, zorgen voor een krachtige schoolomgeving, laten je deelnemen aan leerrijke projecten en boeiende uitstappen. Ook jouw mening telt en helpt ons vooruit!
HGI Bilzen️ 4 weken geleden

1
HGI Bilzen️ 4 weken geleden

1
HGI Bilzen️ 2 maanden geleden

Onze school werd door EMRLingua uitgeroepen tot Euregioschool. Dit omwille van onze inzet voor buurtaalonderwijs en euregionale uitwisseling.

27
1 Comments
HGI Bilzen️ 2 maanden geleden

4
Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt
Winterstraat 12
3740 Bilzen
© 2023 Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Alle rechten voorbehouden
website door Webmatic