WELKOM IN HGI!

tweede en derde graad

Studieaanbod doorstroom domeinoverschrijdend

Welkom

Het HGI streeft ernaar je een warme school te bieden met alle kansen om je te vormen, om te leren, om te participeren, om te ondernemen, om te groeien.

onze troeven

zorg voor jouw leren
Je staat er niet alleen voor! Met ondersteuning van je leraren ontwikkel je je studievaardigheden en groei je in zelfstandigheid. We helpen je om je eigen leerproces uit te bouwen, je talenten te ontplooien en je dromen na te jagen.
op weg met jou in leven
We hebben aandacht voor je psychische en emotionele gezondheid. We willen voor jou een school zijn waar je je goed voelt en volledig jezelf kan zijn. We willen je niet alleen vormen als leerling, maar ook als mens: je leert respectvol omgaan met andere jongeren en volwassenen, je verwerft heel wat sociale vaardigheden.
samen vooruit
In een snel veranderende wereld staan ook wij niet stil. We moderniseren en vernieuwen, zorgen voor een krachtige schoolomgeving, laten je deelnemen aan leerrijke projecten en boeiende uitstappen. Ook jouw mening telt en helpt ons vooruit!
HGI Bilzen️ 2 maanden geleden

Wij wensen alle onze studenten veel succes voor de komende examens. 🍀🍀🍀🍀

29
HGI Bilzen️ 2 maanden geleden

Als afsluiter van de week waren onze zesdejaars verkleed naar een bepaald beroep. 🤠🥸🤩 Bedankt allemaal om ons deze week te laten genieten van jullie creativiteit en mooie persoonlijkheden 🥰.

22
HGI Bilzen️ 2 maanden geleden

Vandaag kwamen onze zesdes in duo of groep naar school 🥸🤩🤠. Bewonder zelf de mooie resultaten.

29
HGI Bilzen️ 2 maanden geleden

Vandaag zitten onze zesdes in de helft van hun verkleedweek, maar de creativiteit blijft toenemen. Voor het thema ‘Benidorm Bastards’ werden de kleerkasten van de grootouders geplunderd. We tonen jullie graag enkele sfeerbeelden 🤣🤩🥸🫢🤠.

38
Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt
Winterstraat 12
3740 Bilzen
© 2024 Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Alle rechten voorbehouden
website door Webmatic