Welkom in TISJ!

Tweede en derde graad

Ontdek ons studieaanbod

STEM-school voor handige Harry's, wiskundeknobbels en (actieve) wetenschappers.

Welkom

Het Technisch Instituut Sint-Jozef is een school met een goede en lange traditie in technisch onderwijs in Bilzen.

Wij bieden de leerlingen een unieke waaier aan technische en wetenschappelijke studierichtingen. Wij zijn de geknipte STEM-school voor handige Harry’s, wiskundeknobbels en (actieve) wetenschappers.

Vanaf 1 september 2023 bieden we ook de studierichting Sport aan. Met deze nieuwe studierichting worden we ook een school voor de sportieveling die interesse heeft in de werking van het menselijk lichaam en de psychologie.

onze troeven

samen leven en leren
School maken doen we SAMEN: school, leerling en ouder. Deze drie pijlers vinden we van essentieel belang om de leerling goed te kunnen begeleiden en om zo tot leren over te gaan.
een warme en veilige school
We doen er alles aan om voor iedere leerling een veilige en warme school te zijn. Elke leerling is welkom bij ons en krijgt dezelfde kansen. Dat is erg belangrijk voor de ontwikkeling van een positief zelfbeeld.
een STEM- & sportschool
Onze school is de geknipte STEM-school voor handige harry's, wiskundeknobbels en (actieve) wetenschappers. Vanaf 1 september 2023 bieden we ook de nieuwe studierichting Sport aan voor de sportieveling die interesse heeft in de werking van het menselijk lichaam en de psychologie.

Woensdag 15 mei gaat onze info@school opnieuw door! Kom jij ons een bezoekje brengen?

2

Info@school op 15 mei tussen 17u en 20u!

4

Vandaag kwam 2B van het SLC een kijkje nemen in onze school! We hopen jullie hier op 1 september te verwelkomen. #tisj #tisjbilzen #slc #toekomstigestudenten

27
Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt
Winterstraat 12
3740 Bilzen
© 2024 Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Alle rechten voorbehouden
website door Webmatic