Sanitaire en verwarmingsinstallaties

5de
jaar
1ste
jaar
Algemene vorming
Engels
2
Godsdienst
2
LO
2
MAVO
2
Nederlands
2
Wiskunde
2
Specifieke vorming
Sanitaire en verwarmingsinstallaties
20
Arbeidsmarktgerichte finaliteit

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in techniek en hou je van praktisch werk? Wil je leren hoe je sanitaire, ventilatie- en verwarmingsinstallaties kunt plaatsen, onderhouden en herstellen? Wil je werken met de nieuwste technologieën en materialen op het gebied van water, gas, lucht en energie? Dan is de richting “Sanitaire en verwarmingsinstallaties” iets voor jou! In deze richting word je opgeleid tot een professionele installateur die klaar is voor de arbeidsmarkt.

Wat leer je?

Het grootste deel van je lessen bestaat uit praktijkgerichte vakken zoals sanitair, verwarming, regeltechniek en veiligheid. Je leert niet alleen in de klas, maar ook in het labo en in de werkplaats. Je doet ook stage bij een bedrijf waar je je kennis en vaardigheden kunt toepassen in een echte werksituatie.

Toekomstmogelijkheden?

Met een diploma “Sanitaire en verwarmingsinstallaties” heb je heel wat mogelijkheden. Je kan meteen aan de slag gaan als installateur in verschillende sectoren zoals de bouw, de industrie, de energie of de dienstverlening.

Je kan ook verder studeren in bijvoorbeeld een 7de specialisatiejaar zoals Verwarmingsinstallaties of je kan instappen in een graduaatsopleiding zoals elektromechanica of klimatisering.

Warm, innovatief, kwaliteitsvol
Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt
Winterstraat 12
3740 Bilzen
© 2024 Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Alle rechten voorbehouden
website door Webmatic