Pedagogisch project

Welkom in TISJ!

TISJ is een school die unieke technische en wetenschappelijke studierichtingen aanbiedt. Vanaf schooljaar 2023-2024 kunnen ook sportieve jongeren bij ons terecht dankzij de nieuwe studierichting ‘Sport’.

Wij zijn een veilige en warme thuishaven, omdat we dicht bij onze leerlingen staan, hen goed kennen en zorg dragen voor hen. Zo spelen wij in op de behoefte van veel jongeren in de regio.
Onze leerlingen beschikken op het einde van hun schoolloopbaan over een rijke technische en wetenschappelijke bagage. Ze kijken met een open blik naar de wereld rondom hen. Zo durven zij met zelfvertrouwen en beroepstrots toekomstige uitdagingen in hun leven aangaan.

Iedere leerling is welkom in TISJ om onderwijs te krijgen door gepassioneerde leraren, die met goesting lesgeven in een kleine school.
In onze school bieden wij leerlingen alle kansen zich op wetenschappelijk, technisch en sociaal vlak te verrijken. Leerlingen leren open staan om bij te leren. We helpen hen een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Wij doen dit niet alleen, maar samen met ouders en de leerling zelf.

Hier krijg je kansen!

TISJ, misschien iets voor jou!

Wij zijn de geknipte STEM-school voor handige Harry's, wiskundeknobbels en (actieve) wetenschappers.

Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt
Winterstraat 12
3740 Bilzen
© 2024 Scholengemeenschap Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt - Alle rechten voorbehouden
website door Webmatic